Zakelijk

Verkoopstyling

Als makelaar en verkoopstyliste samenwerken, behaalt de klant een maximaal resultaat uit de woning. Een goede presentatie van het huis zorgt voor een bredere groep geïnteresseerde huizenzoekers.

Werkwijze

Ga met mij in gesprek, dan vinden we een passende manier van samenwerken. Neem contact met D-idee op om de mogelijkheden te bespreken. 

Huisstijl styling

Er is een nieuwe huisstijl ontworpen door een grafisch vormgever, maar het bedrijf ademt deze niet uit. Het is belangrijk dat de klant in één opslag ziet, wie jullie zijn en wat jullie willen uitstralen. D-idee kan de huisstijl doorvoeren binnen het hele bedrijf, zowel de buiten- als binnenkant van het pand.

Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek waarin we alle wensen en de gewenste uitstraling bespreken, krijgen jullie een offerte. Na akkoord werk ik het plan, rekening houdend met het budget, uit. Deze wordt intern bij jullie gepresenteerd. Na deze presentatie worden de laatste wijzigingen gedaan en wordt het plan gerealiseerd. De uitstraling van jullie bedrijf sluit nu feilloos aan op de huisstijl.

Binnen huisstijl styling ben ik ook heel goed in staat om met een klein budget te werken, aarzel niet om ook hiervoor contact met mij op te nemen.

3D tekenen

Een 3D tekening zegt zoveel meer dan 1000 woorden. Presenteer het plan in een 3D visualisatie aan de klant. Heb je zelf de kennis en kunde van het 3D tekenen en visualisatie niet in huis als ZZP’er of eenmanszaak? Neem dan contact op met D-idee voor een eerste kennismaking en een inspirerende samenwerking.