Verkoopstyling

Het eerste wat je doet, als je een nieuwe woning zoekt is kijken en vergelijken op Funda. Welke huizen springen er dan uit? Juist ja, de woningen die aantrekkelijk worden gepresenteerd. Dit geldt dan ook als jij je woning in de verkoop wilt zetten, ook deze zal straks door duizenden huizenzoekenden worden bekeken en vergeleken. You never get a second chance to make a first impression. Presenteer de woning aantrekkelijker aan een breed publiek door verkoopstyling!

Wil je jouw huis verkopen of staat deze al te koop? Door verkoopstyling toe te passen op jouw woning wordt de woning gemakkelijker verkocht en behaal je maximaal resultaat.

Waarschijnlijk denk je nu, verkoopstyling dat kan ik ook zelf wel. Heel begrijpelijk, maar hoe kijk je tegen jouw eigen spullen aan? Je bent eraan gewend, vindt het prettig om deze spullen om je heen te hebben en er zit waarschijnlijk een emotionele waarde aan. Daarom is het zelf zo moeilijk om de juiste keuzes te maken. Een verkoopstyliste kijkt vanuit potentiële kopers, wat willen zij zien van/in jouw woning?

Dan denk je nu waarschijnlijk, dat zal mij wel veel gaan kosten? Naast dat verkoopstyling zorgt voor meer bezichtigingen en een hogere verkoopprijs zijn de kosten van verkoopstyling ook af te trekken van de overwaarde van de woning. Het zijn namelijk verkoopkosten. De overwaarde wordt hierdoor lager en daardoor het bedrag waarover je rente mag aftrekken hoger.

Nog even een paar feiten op een rij:

·       Jouw persoonlijke spullen geven kijkers het gevoel dat ze binnendringen in jouw domein.

·       Verkoopstyling levert gemiddeld een hogere waardebepaling op (schakel daarom het liefst een verkoopstyliste in, voordat de makelaar wordt ingeschakeld).

·       Meer kijkers op Funda en meer bezichtigingen.

·       Een vraagprijsverlaging (vaak toch al gauw met € 10.000,-) kost meer dan verkoopstyling.

Hoe kan ik jou helpen? Ik heb een aantal pakketten samengesteld met een duidelijke prijs, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Online verkoopstyling

Jij zorgt ervoor dat ik foto’s van het huis krijg en jij krijgt van mij de tips in de mail. Hiermee kun je direct aan de slag. Na het aanmelden krijg je instructies, vanuit welke hoek je de foto’s het beste kunt nemen (dit geldt voor de buitenkant van de woning, woonkamer, keuken en 3 door jou te kiezen ruimtes).

Kosten: € 140,- (incl. BTW), voor iedere extra ruimte zijn de kosten €25,- incl. BTW.

Verkoopstyling aan huis

Samen lopen we door iedere ruimte van jouw huis. Je maakt zelf de aantekeningen, waarmee je aan de slag kunt. Kleine dingen of het schuiven met meubelen pakken we alvast aan, zodat het resultaat direct zichtbaar wordt.

Kosten: € 195,- (incl. BTW, 1 dagdeel)

Verkoopstyling samen met jou

De basis is hetzelfde als bovenstaande verkoopstyling aan huis, maar we gaan ook direct een paar uurtjes aan de slag. Deze manier van verkoopstyling zorgt ervoor, dat er tijdens mijn bezoek meteen al werk verzet wordt. Dit is aan te raden, wanneer je snel jouw woning in de markt wilt laten zetten.

Kosten: € 345,- (incl. BTW, 4 uur)

Verkoopstyling aan huis inclusief een uitgebreid rapport

Samen lopen we snel door iedere ruimte van het huis. Daarna ga ik opnieuw door jouw huis voor een uitgebreide inspectie, ondertussen maak ik foto’s en aantekeningen. Hiervan krijg je een uitgebreid verslag in de mail met al mijn Tips en Tricks per ruimte, waarmee je rustig aan de slag kunt. Dit is aan te raden wanneer je meer tijd hebt voor het verkoop klaarmaken van de woning.

Kosten: € 395,- (incl. BTW, 1 dagdeel) (Dit geldt voor een woning tot en met 3 slaap-/werkkamers, iedere extra kamer kost €40,- incl. BTW)

3D tekening

Heb je een ruimte in huis die eigenlijk flink onderhanden moet worden genomen, voordat jouw woning in de verkoop gaat? Met een mooie 3D presentatie maak je potentiële kopers enthousiast door te laten zien wat de mogelijkheden zijn in jouw woning.

Kosten: € 275,- (incl. BTW, per ruimte)

Oud en nieuw

Neem je bij D-idee een verkoopstyling af en wil je een interieuradvies voor je nieuwe huis? Dan ontvang je 20% korting op beide adviezen, mits je deze tegelijkertijd bij mij boekt.

Wil je jouw woning wel verkoopklaar hebben, maar heb je hier zelf geen tijd voor? Dan kan ik hiermee helpen. Met de ZZP’ers uit mijn netwerk zorg ik ervoor dat jouw woning de juiste eerste indruk achterlaat. Hiervoor ontvang je eerst een offerte op maat.