Interieuradvies

Wil jij ook zo graag thuiskomen in je eigen huis? D-idee zorgt er, samen met jou, voor dat jouw huis jouw thuis wordt.

Nu denk je vast, dat dit advies erg duur is? Interieuradvies is voor iedereen toegankelijk. Door de verschillende pakketten of een offerte kies je wat bij je past en is interieuradvies niet alleen weggelegd voor diegenen met een flinke beurs.

Een doordacht interieurplan werkt zelfs kostenbesparend; vooraf bepaal je de sfeer, meubelopstelling, kleuren, etc. Aan de hand van het advies ga je shoppen en miskopen van meubelen, vloeren en raambekleding worden voorkomen. De kosten van het advies zijn zo snel terugverdiend.

Werkwijze

Er wordt altijd gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek wordt er overlegd, hoe D-idee jou het beste kan voorthelpen met het realiseren van jouw woonwensen. D-idee maakt naar aanleiding van dit gesprek een offerte, waarin het plan met de kosten worden beschreven, of je kiest voor één van de adviespakketten.

Een interieuradvies is altijd een op maat gesneden advies, dit betekent dat je altijd bij het proces betrokken bent. Het advies is voor jouw woning en moet dus geheel bij jou passen.

Een interieurplan kan voor de hele woning of voor één ruimte worden gemaakt. Uitvoering van het advies kan door jezelf gebeuren, of je kunt dit door D-idee laten uitvoeren. D-idee heeft een netwerk opgebouwd, waarin verschillende vaklieden zitten, zodat het interieurplan tot uitvoering kan worden gebracht, zonder dat je hier zelf naar om hoeft te kijken.

Adviespakketten

DIY advies

Je hebt zelf (of jullie hebben samen)  al veel ideeën, maar je weet niet hoe deze bij elkaar te brengen tot 1 interieurplan.

Graag ontvang ik tijdens ons eerste gesprek een moodboard/map met daarop alle verzamelde sfeerplaatjes, kleuren, meubels en andere ideeën, een serie foto’s en een plattegrond/bouwtekening van de ruimte.

Hiermee ga ik voor jou aan de slag en krijg je van mij een plan met daarin de volgende punten verwerkt:

  1. Sfeercollage: hiermee wordt in één oogopslag duidelijk welke sfeer de ruimte moet gaan uitstralen. Ook de te gebruiken materialen, meubelen en kleuren komen hierin terug
  2. Kleuradvies: wanden, vloer en plafond
  3. Indelingsadvies: op een 2D plattegrond is te zien, hoe de meubelen in de ruimte worden geplaatst.

Nadat we dit plan samen hebben besproken en desgewenst hebben bijgeschaafd, kun je zelf zorg dragen voor de uitvoering.

Kosten: €245,- (incl. BTW) per ruimte. Wil je graag een 3D tekening van de ruimte dan zijn de totale kosten €395,- (incl. BTW).

Wil je op deze manier gebruik maken van mijn diensten, of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Compleet advies

D-idee maakt een compleet plan voor de gewenste ruimte. Na het kennismakingsgesprek ga ik aan de slag om een sfeer te bepalen voor jouw woning en kom ik terug om deze samen te bespreken. Daarna ga ik terug naar de tekentafel en maak ik een:

  1. Sfeercollage: hiermee wordt in één oogopslag duidelijk welke sfeer de ruimte moet gaan uitstralen. Ook de te gebruiken materialen, meubelen en kleuren komen hierin terug
  2. Kleuradvies: wanden, vloer en plafond
  3. Indelingsadvies: op een plattegrond is te zien hoe de meubelen in de ruimte worden geplaatst
  4. Meubel- en materiaalvoorstel (rekening houdend met jouw budget): op een uitgewerkte lijst worden alle aan te schaffen en te (her)gebruiken materialen genoemd zoals meubelen, gordijnen, verlichting, vloer, etc.

Tijdens het derde gesprek bespreken we bovenstaande punten en kan ik het desgewenst nog wat bijschaven. Met de definitieve opzet kun je zelf zorgdragen voor de uitvoering.

Kosten: €345,- (incl. BTW) per ruimte. Wil je graag een 3D tekening van de ruimte dan zijn de totale kosten €495,- (incl. BTW).

Mag ik voor jou aan de slag met een compleet advies, of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Bovenstaande adviezen kunnen ook voor meerdere ruimtes worden uitgevoerd, hiervoor ontvang je eerst een offerte.

Maatwerk meubelen

Heb je een op maat gemaakt meubel nodig voor jouw woning? Denk hierbij aan een Tv-meubel, een kast/schuifdeuren om een kamer en-suite te creëren of een complete keuken? Door middel van een 3D ontwerp wordt het heel duidelijk, hoe het meubel past in jouw woning. Doordat D-idee samenwerkt met een interieurbouwer, hoef je je over de uitvoering ook geen zorgen te maken. Voor dit advies ontvang je een offerte.

3D tekenen

Heb je problemen met het begrijpen van de plattegrond van jouw nieuwe huis, of wil je verbouwen en kun je je geen voorstelling maken van de nieuwe situatie? Met een 3D schets krijg je gevoel bij de woning of de verbouwing.

Aan de hand van een plattegrond, ontwerp of schetsen kan een 3D tekening worden gemaakt. Hiervoor wordt altijd gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er geluisterd naar jouw wensen.

Kosten: door het maken van een offerte kom je nooit voor verrassingen te staan voor de kosten van de 3D visualisatie.

Mag ik voor jou aan de slag met een 3D tekening of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Oud en nieuw

Neem je bij D-idee een verkoopstyling af en wil je een interieuradvies voor je nieuwe huis? Dan ontvang je 20% korting op beide adviezen, mits je deze tegelijkertijd bij mij boekt.